Джоли отмъкна патлака на Лара Крофт  

03 юни, 2008

Анджелина Джоли може да се защитава не само на кино. Холивудската звезда съобщи, че с Брад Пит държи в дома си такива пистолети, каквито са използвани за снимките на филма Tomb Raider (Лара Крофт. Люлката на живота").

В интервю на британското издание Mail on Sunday актрисата призна, че по време на снимките много са й харесали тези автоматични пистолети и е решила да си ги има вкъщи. “За самоотбрана купих оригинала, това е истинско оръжие, което ние използваме във филма. С Брад не сме противници на идеята човек да има такова средство за предпазване в дома си. И да - аз мога да го използвам, ако се наложи, ще се справя.” - заявила Джоли.

32- годишната актриса, която е посланик на добра воля в ООН, обяснява, че освен хладното оръжие, може да използва добре и ръцете си, с които умее доста интересни и опасни хватки. Затова пък звездата се страхува да шофира. Страхът й е най-вече от папараците, които я следят на всяка крачка. „Обожавам да шофирам, но в последно време това не ми се случва често, защото не обичам да бъде преследвана от папараците“, споделя Джоли.

Още за пистолетите на Лара Крофт...

Изпрати публикацията по електронната поща


1 коментара: to “ Джоли отмъкна патлака на Лара Крофт

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.