Веселин Близнаков подари пищов на Емел Етем  

08 март, 2007

На специална церемония министърът на отбраната Веселин Близнаков подари на министъра на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем пистолет "Берета", калибър 5.6 мм.

Оръжието, модел "21 ABOBKET", бе връчено за доброто сътрудничество между двете министерства при съвместните акции по време на природните бедствия, сполетели страната ни през миналата година.

В отговор вицепремиерът заяви: „Служа на Родината!". Тя благодари на Министерството на отбраната за оказаната чест и увери своя колега Близнаков, че добрата съвместна работа по защитата на населението в кризисни ситуации ще продължи и занапред.

Емел Етем изрази надежда за подобряване на връзките с останалите институции, ангажирани с преодоляването на кризи.


1. Поради что, господин български министре, се срамиш да подариш за заслуги българско оръжие...? Нима всичко българско и родно не го любиш, тачиш и милееш...? Или като министър на българската отбрана те е срам от българското производство на оръжие...?

2. Министър Етем има други важни задължения - не я занимавайте с глупости - някакви си наводнения, и то в България...

3. Ало, уважаемите журналистчета (отнася се и за "Стандаарт", "Всеки ден", Dnes.bg и всички папагалчета, които повтарят думи, без да ги разбират)... Такъв пистолет няма ("21 ABOBKET"). Казва се "Бобкет" (Bobcat). Четете, бре!

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.