Международна изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 2007  

21 март, 2007

Международната изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 2007 ще се проведе от 21 до 25 март в палата 3 на Международен панаир — Пловдив, под егидата на Министерството на земеделието и горите, със съдействието на Националното управление по горите.

Изложбата ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ е средището, където се представят специалисти и фирми, ангажирани с опазването и съхранението на природата, демонстрират развитието на горските стопанства, представят новостите в бранша.

Изложението е привлекателно за изкушените от лова и риболова, за ценителите на ловните трофеи, за туристите. Тази специализирана изложба представлява интерес и за всеки, търсещ оригинални идеи за свободното си време и за своето хоби. Тук е мястото многобройните посетители да се оборудват с всевъзможни ловно-рибарски и спортни принадлежности.

Участват 146 фирми – 100 български и 46 чуждестранни, представящи експонати на водещи фирми в областта на ловното и риболовното оборудване и екипировка от 16 държави – Австрия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Италия, Канада, Китай, Норвегия, Руска федерация, САЩ, Унгария, Франция, Чешка република, Япония.

Най-силно застъпени са браншовете – горскостопанска дейност, лов и риболов.

_______

На 21 март – сряда, в 12.00 ч. министърът на земеделието и горите Нихат Кабил ще открие Международната изложба „Природа, лов, риболов” пред палата №3 на Панаирния град в Пловдив. Преди това, от 11.00 часа, той ще вземе участие в пресконференция, която ще се проведе в зала Пресклуб на Конгресния център.

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.