The dark side: Коко Тайсъна задържан с хероин и незаконно оръжие  

02 октомври, 2005

Емблематичният за криминалния свят в Старозагорско Николай Колев, известен като Коко Тайсъна, е задържан при полицейска акция за притежаване на наркотици и незаконно оръжие. Колев е осъждан и от 1998 г. има 11 висящи дела - за хулиганство и причиняване на телесни повреди, грабеж и незаконно притежаване на оръжие.
В дома му полицаите са открили 7 грама хероин, равняващ се на 60 дози и 20 грама марихуана. Иззет е пистолет „Маузер" със заличени номера и 16 патрона. 28-годишният Колев е оказал яростна съпротива и е направил опит да избяга. Задържан е след използване на помощни средства и физическа сила.
Тайсъна има установени контакти с известни босове от престъпния свят, съобщи началникът на РПУ - Стара Загора кап. Станислав Станилов. Той е пласьор на наркотици от средно ниво, но едва сега за първи път срещу него се повдига обвинение, свързано с дрога. С опита си на кикбоксьор работи и като охрана и бияч. Осъдителната му присъда е за побоя през 2001 г. над футболния съдия Светлозар Маринов. За нея получи условно 3 месеца, с 3 години изпитателен срок и глоба от 400 лв.
През тази година Колев беше обявен за общодържавно издирване и след задържане в началото на август беше освободен.

Венета Асенова
Монитор
02 Октомври 2005

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.