Хванаха баба с 10 пистолета  

13 октомври, 2005

60-годишна жена, чието име не се съобщава, е била задържана от полицията, след като в дома й било открито голямо количество оръжие, съобщи вчера РДВР- Шумен. Антимафиотите от РЗБОП попаднали на "оръжейната" баба след сигнал на бдителни граждани. Обиск в дома на жената бил направен на 11 октомври. Полицаите се хванали за главите, след като извадили един по един десет пистолета и пет пушки. Според самите ченгета оръжията били стари образци, бойни, но снети от въоръжение. Арсеналът бил най-вероятно оръжейна колекция, но самата баба не била регистрирана като колекционер. Оръжието останало от мъжа й, вече покойник.

Монитор
13 Октомври 2005

Изпрати публикацията по електронната поща


2 коментара: to “ Хванаха баба с 10 пистолета

  • Анонимен
    03 октомври, 2008 00:07  

    Ами кво да кажем, освен - нов успех в борбата с престъпността! Току-виж тая бабка утре утрепала някой мафиот или обрала банка... Трябва да се внимава с такива.

  • Анонимен
    04 ноември, 2008 21:21  

    Само отчитат дейност...кокошкарска работа.Колко убииства станаха и никой не потърси килърите (защото се знаеха кои са)... Затова другите държави се отдръпват от нас-КОРУПЦИЯ!!! Няма умишлено убииство със законен пистолет- и това им е ясно на държавниците много добре! Законно притежаваното оръжие в останалите страни е фактор срещу престъпността-вие го знаете господа!!!

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.