Слепи тексасци ще ловуват с лазери?  

11 април, 2007

Ако се опитаме да пренебрегнем факта, че (легално) слепите жители на щата Тексас имат правото да притежават оръжие и да стрелят по свое собствено усмотрение по време на редовните ловни сезони, един нов закон би могъл да им позволи да се прицелват малко по-точно и по-надалече, което определено е вълнуваща новина за човек, който не би искал да го объркат с дивеч. Ако той бъде приет, незрящите ще могат да прикачат към пушката си чисто нов лазерен мерник, за да определят максимално точно къде биха искали да се забие техния куршум. Естествено, те ще трябва да бъдат придружавани от (легално) виждащ ловец с лиценз (13-годишен или по-голям).
Ясно - Тексас обича да подкрепя хората с най-различни недостатъци, но вероятно ще замислим доста сериозно, преди да решим да отидем на почивка през уикенда в този прекрасен американски щат.

VlaDiMir4o
pcmania.bg
Не разбрах само защо Дик Чейни е турен за илюстрация на слепците. Може би защото освен, че пламенно защитава правото да се носи оръжие, неотдавна простреля погрешка свой приятел по време на лов.
Инак VlaDiMir4o, недей да ходиш този уикенд в Тексас, щото ако чуят какви ги редиш, няма начин да не те гръмнат още на летището.

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.