Балистично поло пази от куршуми  

21 декември, 2008

Това поло, дело на колумбийския дизайнер Мигел Кабалеро вече може да бъде намерено в Harrod’s в Лондон (това е единственият магазин, където се предлага тази марка извън Централна и Южна Америка). Неговото особено свойство е, че ще ви пази от куршуми, заради специалната изработка на свръх-леката материя. Цената на тази специална дреха е 12 хиляди долара. Тя е една от причините Кабалеро да си е спечелил прозвището „Армани в броня“.
Клиенти на Мигел Кабалеро са видни политици и аристократи като испанският принц Филипе, колумбийският президент Алваро Урибе и венецуелският президент Уго Чавес.
Това е черната линия на Мигел Кабалеро (Caballero Black Label), която с просто око не може да се различи от италианските дрехи. Други дрехи със същата защитна способност са кожени якета и дори риза за смокинг.
Олекотените балистични панели позволяват максимални извивки и дискретност, като защитават своя собственик от оръжия между 9 мм пистолети и картечен пистолет Узи. Лененото поло по необходимост е тънко и това прави изработката трудна. Руските олигарси в Лондон могат да бъдат щастливи.

Дизайнерски бронирани дрехи са моден хит сред богаташите

Първия Български Бутон за споделяне


Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.