Носи ли Иван Костов пистолет?  

21 декември, 2008

Какво ли не е готов да направи Командира за да се върне на власт: днес интервю за списание "Макс" дава, утре току виж накарал жена си да се снима за Плейбой.
Интересно Елена откъде толкова бързо е извадила пистолета? Дали не си го е носила на кръста? Ами ако е била по нощница?

От друга страна, напълно го разбирам за безсилието, което го е обхванало при мисълта, че дори крадецът да ти е задигнал нещо много ценно, не можеш да го застреляш в гръб. И въпреки, че по Конституция частната собственост е неприкосновена, не можеш да я опазваш с оръжие и може да го употребиш само при неизбежна самоотбрана, колкото и разтегливо да е това понятие.
От трета страна, щом един премиер-министър разбира, че по закон не може да се противопостави на крадците, и ако дойдат пак е по-добре направо да си свали гащите, че и на жена си, че и на дъщерите, къде са гражданските му права и докъде е западнала държавата...? Ако не беше мислил, когато беше управляващ, само за интереса на едрия бизнес, а бе обърнал внимание и на интересите на обикновените граждани, сега можеше да не така.

...Разказва и за това как е гонил крадци със съпругата си Елена, след като една вечер двама апаши се намърдали в спалнята на голямата им дъщеря:
"Скочихме, тръгнахме да ги гоним, жена ми извади пистолет" и продължава: "Единият прескочи оградата, а другият тъкмо се канеше да се покачи на нея.
Тогава тя (Елена Костова - бел. ред.) ми извика "Стреляй!" Аз не можах да го направя. Стрелях във въздуха и разбрах, че няма смисъл да нося повече пистолет", допълва той...


Първия Български Бутон за споделяне


Изпрати публикацията по електронната поща


1 коментара: to “ Носи ли Иван Костов пистолет?

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.