НАРЪЧНИК Как да си набавим боеприпаси  

22 декември, 2005

Ако сте терорист на средна възраст 20-24 г. (терористите знаете не доживяват дълбока старост) и имате каквито и да било намерения в България, ще се нуждаете от боеприпаси – примерно неограничено количество патрони за различни видове оръжия и калибри. При такива нужди е нужно само да чакатe да стане Нова година в България. Хората от вашата терористична ядка имат една лесна и интерсена задача – да съберат тези боеприпаси от стрелящото население на републиката по време на празниците.

Съдейки по интензивността на огнестрелната канонада между 22 часа и 02 часа на 31 декември срещу 01 януари, на квадратен километър квартална площ се изстрелват по няколко пълнителя от автомат Калашников и поне хиляда броя 9 милиметрови патрона от обикновен Макаров.
Терористичната ви група трябва да се раздели на единици и да се присъедини към приятелски компании – богаташи, мутри, обикновени ловджии, бивши милиционери и настоящи полицаи. Спорно е къде се стреля най-много на Нова година – със сигурност в големите градове и големите курорти, но също така и в регионите където преди време имаше силна оръжейна промишленост – Карлово, Сопот.

Задачата е проста и полезна – заменете патроните на пияните стрелци със халосни и гумени, но не и газови, защото колкото и да са пияни българите, те усещат промените в атмосферата. Напийте ги, станете им приятели, заменете бойните им боеприпаси с каквото и да е, само да гърми. Рискувате да ви усетят само в един случай, защото в България има един нов спорт – този да се стреля по пътни знаци. Хиляди табелки в България, дори на главни пътища са продупчени от сафариращи пияни бандити.

Събирайки боеприпасите, не трябва да се интересувате от един прост проблем – след като всички боеприпаси у нас се пазят отговорно, след като има строга отчетност, как така на Нова година се трещи и гърми като във Фалуджа. И не става дума за безобидни пиратки, а за съвсем сериозно и тежко оръжие. Примерно в указаните градове Карлово и Сопот може да чуете канонада от автомат Калашников 7.62 на автоматична стрелба. Вашата задача е само да напиете предварително българската компания (което е трудно) и да измъкнете патроните. Не крадете Калашници и пистолети – такива спокойно може да си купите в София на Женския пазар (никой не знае защо се нарича така).

На вас ви трябват само патрони, които не се водят на отчет. С тях може да направите всичко – от малка бомба, до един камион взрив, където тези боеприпаси могат да бъдат използвани най-малкото за джепане.

Трябва да внимавате в процеса на внедряване в такива групи, защото ви дебнат опасности – първата я споменахме – алкохола. Ако се натряскате, ще се провалите в заданието, а ако не пиете - ще ви изгонят от компанията. Втората опасност са българските жени, които веднага се влюбват в мъж, който стреля в тавана и държи пистолета си на празничната маса. Видите ли такава жена да ви гледа мокро и да се опита да ви танцува в салатата (нов български обичай, подобен на кючек, но върху маса, между приборите) бягайте бързо и докладвайте в центъра, че сте разкрити.

Най-голямата опасност е в комбинациятана алкохол, жени и огнестрелно оръжие – нищо чудно да се заразите с новогодишните обичаи на българите и вместо да станете терористи ще се превърнете във впиянчени чалгаджии, на които много им харесва да стрелят в тавана и там да се образуват дупки. Можем да споменем много хора от терористични организации, които са заседнали в България и вместо да водят джихад се опитват да изпишат името на любимата си поп-фолк певица с дупки от куршуми на 12 милиметров Смит енд Уесън върху новата си крадена кола.

Боеприпасите, които се изстрелват на всяка българска Нова година, са достатъчни за водене на една малка гражданска война цели три дни в други горещи райони на планетата. Възползвайте се от тях и се пазете от случайни куршуми, докато изпълнявате мисията си.

Мартин Карбовски
vsekiden.com
20-12-2005

...12 милиметров Смит енд Уесън...
...събирайте, заменяйте, че с барут от патрони да направим бомба... - тинтири-минтири...

След като наскоро внесохме от запад католически празници като Свети Валентин (и то точно на Трифоновден), защо да не внесем от изток традиционното им гонене на злите духове с фойерверки.
Масовите гърмежи (и инциденти) по Нова година са не от огнестрелно оръжие, а от пиратки, фойерверки (свободно продавани и на деца) и газ-сигнално оръжие.
Сори Мартине, готин пич си, но темата е сериозна, а ти не си подходил сериозно и статията ти е нескопосан фойерверк от думи.

Изпрати публикацията по електронната поща


1 коментара: to “ НАРЪЧНИК Как да си набавим боеприпаси

  • Анонимен
    24 декември, 2005 01:35  

    Да, Матин не е на ниво този път. Жените в БГ все още се стряскат от оръжие, а не се хвърлят в краката на рамбовците :-) Разбира се големия процент от гърмежите са от бъдещи герои с ГСО, а не от бойно оръжие. Дори аз, въпреки че съм отявлен келеш ще гърмя със 17 зарядно ГСО, което си купих тия дни за случая, а не с личното си КНО.

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.