Смотаняци 4 (да се смееш ли, да плачеш ли?)  

01 декември, 2005

Ловец гръмна мъж в слабините

Пловдив. Мъж бе прострелян в слабините от приятеля си след лов на диви прасета. 56-годишният Р.Ш. е в болница без опасност за живота. Нелепият инцидент станал край асеновградското село Мулдава в неделя около обяд, когато дружинката тръгнала да се връща от лова.
52-годишният Р.М. стоял край пътя и чакал изостаналата групичка ловци, която се придвижвала с открит джип. Когато те го приближили, той гръмнал за поздрав във въздуха. Сачмите обаче се забили в слабините на приятеля му, който пътувал прав в колата.
Костадин Аршинков
standartnews.com
22.11.05


Маскиран мъж извърши въоръжен грабеж на 7 лева в пловдивски магазин

Пловдив. Маскиран мъж извърши въоръжен грабеж на 7 лева в пловдивски магазин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттам уточниха, че снощи в 19.15 часа мъж с плетена маска на главата заплашил с пистолет 53-годишна продавачка в магазин за хранителни стоки в ж. р.”Тракия” и взел 7 лева, които уплашената жена извадила от чекмеджето на тезгяха. Нападателят, ядосан от малката сума, продължил да иска още пари, но като се убедил, че повече пари в магазина няма, си тръгнал. Работата по случая продължава V РПУ-Пловдив.
22 ноември 2005
Агенция "Фокус"



Младеж се самопростреля в Пловдив

Бързо полицейско производство е образувано срещу пловдивчанин, прострелял се по случайност в слабините с незаконно оръжие, съобщават от РДВР-Пловдив.
Младежът е настанен в болница, без опасност за живота.
28-годишният пловдивчанин се е прострелял по невнимание при игра с газово-сигнален пистолет, пригоден в боен. Полицаите са иззели оръжието.
Мария Маринова
2005-11-30 11:29
darik.net

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.