Сам решавай - да гърмиш, или да търпиш!  

07 юни, 2009

Нямах никакъв избор. Крадецът беше замахнал към главата ми с дебела оловна тръба, дълга 80 сантиметра. Ако ме беше ударил, сега щях да съм в земята, или в болница.” Това каза вчера пред “Труд” 63-годишният Ангел Мавриков.
В нощта срещу 9 май мъжът от столичния квартал “Орландовци” простреля Митко Д. (34 г.), който се бил вмъкнал да обира гаража му. При самоотбрана Мавриков откри огън с незаконния си пистолет.
Все още не е ясна причината за смъртта на апаша, който е бил ранен в ръката. Не се изключва и версията, Митко Д. да е починал не от куршума, а от инфаркт... още от Труд...„Държавата не работи. Сега тя се е задвижила преди изборите, за да могат политиците отново да влязат в парламента. – коментира Слави - Тази държава не може да ги защити. И сега какво да правят тези хора при положение, че той волно или неволно е убил ром? Знаем как се организират ромите в такива ситуации. Кой да го защити сега като държавата не може? Ами ако дойдат пак с намерение да убиват?” още от Шоуто на Слави...

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.