Откриване на Стрелбищен комплекс „Комбат”  

07 януари, 2009

На 15 януари ще бъде открит най-големият и модерен закрит стрелбищен комплекс в България - „Комбат”, в сградата на „ТИМ секюрити академи” на ул. „Тролейна” № 12 във Варна. Стрелбищен комплекс „Комбат” е разположен в подземието на сградата, което е напълно обновено и специално пригодено за функциите на бойно стрелбище.
„Комбат” предлага възможност за стрелба с лично или с наето късо нарезно оръжие. На разположение на желаещите да изпробват точността си са бойни пистолети на шест от водещите световни оръжейни марки. Клиентите ще бъдат консултирани от професионални инструктори с дългогодишен опит в практиката и обучението по стрелба.
Комплексът разполага с пет коридора с дължина по 25 метра – за прецизна стрелба по мишени на 7, 10, 20 и 25 метра. Осигурена е възможност за стрелба и по подвижни мишени – за стимулиране на ловкост, бързина и тактика. Стрелците са разположени един до друг в кабини, които са оборудвани със специална бариера от инфрачервени лъчи, задействаща защитна аларма при излизане на стрелеца от означеното място. Задължително е използването на антифони и предпазни очила. Комплексът е обезопасен и шумоизолиран по най-съвременни методи, инсталирана е и компютризирана система за пречистване на въздуха.
Към стрелбищния комплекс е оборудвана и работилница, в която може да бъде почистено, смазано или ремонтирано вашето оръжие. За отмора в уютно кафене можете да наблюдавате стрелбата на конкурентите през бронирано панорамно стъкло.
„Комбат” е изграден по световните стандарти за сигурност и безопасност от испанската фирма GTS Electronica - лидер в тази област, която е направила подобни стрелбища в Испания, Германия, Швеция, Латинска Америка. Инвестицията е на стойност 300 000 евро.

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.