Стрелбищен комплекс „Комбат”  

15 януари, 2009

Най-точната българка влезе в ролята на личен инструктор на областния управител Христо Контров, който стреля в съседния коридор. Мария Гроздева избра боен пистолет „Хеклер и Кох” – 9х19, а губернаторът заложи на „Зигзауер”, но в последствие го замени с „CZ” 29. Двамата се подписаха на мишените си, които ще бъдат изложени в кафенето на стрелбищния комплекс.

„Комбат” е един от най-добрите комплекси, които съм виждала в страната, каза олимпийската ни звезда и допълни, че стребището е многофункционално и изключително добре оборудвано. Стрелбата възпитава търпението, допълни Мария Гроздева, която е във Варна за първи път за последните 16 години. Тя бе придружена от личния си треньор и съпруг Валери Григоров.

Петте коридора на „Комбат” бяха осветени за здраве и успех лично от Варненският и Великопреславси митрополит д-р Кирил. Сред гостите, които премериха сили на огневата линия бе контраадмирал Симеон Цеков - зам.-командващия на ВМС, присъстваха зам-кметът на район „Младост” – инж. Мария Георгиева, директорът на затвора Варна – Росен Желязков, началници на районни полицейски управления, собственици на охранителни фирми и много запалени по бойните оръжия. още...

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.