Пак резил  

19 февруари, 2007

Сватбар простреля приятел полицай по невнимание

41-годишен полицай от участъка в община Върбица е бил прострелян по невнимание от свой приятел, съобщиха от областната дирекция на полицията.
Пострадалият Пламен Петров е настанен в шуменската болница с наранявания в ръката и корема и е с опасност за живота. Инцидентът е станал на 17 февруари пред ловния дом в центъра на Върбица, където Петров е присъствал на сватбено тържество.
Полицаят оставил служебното си оръжие на съхранение на свой приятел, който също бил на сватбата.
При връщането на бойния пистолет бил произведен изстрел по невнимание и куршумът преминал през ръката на полицая, след което го наранил в областта на корема.
По случая е образувано досъдебно производство.

45-годишен мъж се простреля по невнимание

Мъж бе настанен в болница, след като се простреля по невнимание вчера в карловското село Богдан, съобщиха от пресцентъра ОДП-Пловдив.
Около 16.30 часа Ц.С. /45 г./, след употреба на алкохол при неправилно боравене със законно притежавания си пистолет "Макаров", неволно произвел изстрел и се прострелял в областта на устата. Инцидентът е станал в дома му.
Пострадалият е настанен в болница в Пловдив без опасност за живота. Полицията е иззела оръжието. По случая е образувано дознание.
За отбелязване е, че полицаят не е редови служител, а полицейски началник. Първоначалната информация беше, че се е прострелял сам.
Аз само ще вметна, че по закон оръжието трябва да се носи без патрон в цевта.

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.