The dark side: Добруджанец крие пушка в пресен гроб  

12 декември, 2006

34-годишен мъж от Добрич е задържан за притежание на огнестрелно оръжие без необходимото разрешително, след като разгневената му съпруга го издала на ченгетата. От съобщението на Областна дирекция "Полиция" в Добрич стана ясно, че оръжието е малокалибрена пушка с оптически мерник.То било открито закопано в гроб в гробищния парк в града.
Преди няколко дни, по време на семеен скандал, жената на Ерхан А. го заплашила, че ще го издаде на полицията за притежаваното незаконно оръжие. 34-годишният мъж се изплашил от заканите є и решил да скрие пушката. Избрал прясно изкопан гроб с намерението, ако гневът на половинката отмине и му се размине срещата с униформените, след време да си изкопае оръжието. Жена му обаче изпълнила заканата си и го издала на органите на реда. След като Ерхан А. е задържан, оръжието е намерено. Заедно с пушката полицаите открили и няколко десетки патрона, както и въздушен пистолет с капси. 34-годишният мъж е криминално проявен, осъждан е за кражби. Откритото огнестрелно оръжие и боеприпасите са иззети.

ИВА ДИМИТРОВА
monitor.bg
Сега разбра ли бре, Ерхан Хаирсъз...?
Че е грехота да ровиш в гробовете на умрелите. Затуй жена ти ти се качи на главата и сега си развява байряка, докато ти седиш (дай Боже повече) у зандано...

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.