Благотворителна стрелкова среща - резултати  

13 февруари, 2007

На 04.02.2007 г. в гр. София, стрелкови комплекс "Герена" се проведе благотворителна стрелкова среща по динамична стрелба, целта бе да се съберат средства, за децата на загиналите служители от МВР и Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите.
Организатори на мероприятието бяха КДС "Булет" София, КДС "Ронин" и КДС" Робин" от град Стара Загора, ценна помощ на организаторите оказаха и членове на клубовете по динамична стрелба "Динамик Армс" и “Зона А”.
В стрелковата среща се включиха, представители на почти всички клубове по динамична стрелба в страната.Пролича си вече натрупания опит от състезания, спазването на мерките за безопасност и организацията бяха на висота.
Общ брой на участниците шестдесет и един. Набраните средства възлязоха на 1425 лева. Средствата бяха събрани от таксите участие заплатени от състезателите, продажба на фланелки и разпродажба на списания “Арми и Тиро” предоставени от издателите.
Така събраните средства ще бъдат предоставени по равно, от организаторите за нуждите на децата на загиналите служители от МВР и Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите.

Живко Антонов

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.