"Смит и Уесън” на Shot Show 2007  

24 януари, 2007

За пореден път от «Смит и Уесън» надминаха очакванията на почитателите си, като представиха една изключителна гама от уникални нови продукти на грандиозното оръжейно изложение (SHOT Show 2007) в Орландо, САЩ.
След като в началото на миналата година навлязоха за първи път на пазара с дълго оръжие, представяйки тактическата карабина М&Р15, тази година смело продължиха в същата насока, ориентирайки се към най-широката потребителска маса в оръжейната сфера – ловците. Иновативната линия на "Смит и Уесън" бе демонстрирана с три невероятни серии ловни пушки: Серия Елит Голд /Elite Gold TM / - 20-калиброви двуцевки (успоредки); Серия Елит Силвър /Elite Silver TM / - 12-калиброви надцевки; Серия 1000 /1000 Series TM/ - полуавтоматични. Пушките са с уникален, разработен от "Смит и Уесън" дизайн, с присъщите за марката естетичен стил и високо качество. Новите продукти на "Смит и Уесън" ще се произвеждат в специално създадена за целта производствена база в Турция, с партнъорството на местни ветерани от сферата на оръжейната промишленост и под директния контрол и ръководство н “Смит и Уесън”.

Компанията обяви, че ще продължи да се развива в сферата на ловното оръжие, като за целта се подготвя реализирането на още един проект - разработването на ловна карабина с марката “Смит и Уесън”. Разрастването на оръжейния лидер и в тази насока се подготвя от няколко години, като сериозна крачка в това отношение бе купуването в началото на 2007 година на "Thompson/ Center Arms Ink." – водеща американска компания с над 40-годишна история, производител и дистрибутор на първокласни ловни оръжия. Този изключителен тандем на двата оръжейни лидера със сигурност ще доведе до появата на нови уникални и висококачествени продукти.

На Оръжейното изложение от “Смит и Уесън” не пропуснаха да изразят своята традиционна подкрепа за служителите на реда, закона и армията, като представиха два нови модела пистолети, допълващи специализираната серия Military&Police: 45-калибров М&P, и компактният M&P 40. И двата продукта предизвикаха интереса и заслужените овации не само на представителите на полицейските служби и военните, но и на специализираните медии, като М&Р 45 бе обявен от списание “Military Times” като “най-интересното от ден втори” на изложението.

За колекционерите оръжейният лидер представи една класическа серия от шест уникални ретро револвера /модел 40 “Lemon Squeezer”, модел 36 и модел 22/, а за състезтелите по спортна стрелба – професионална серия пистолети и револвери – продукти на Центъра за разработки. За най-запалените любители на марката “Смит и Уесън” бе представена линия от кожени облекла и изделия на лицензирания производител "Wilson Leathers", които не само носят логото и марката на легендарната оръжейна компания, но и изцяло отговарят на високите критерии за качествена изработка и стилен дизйн, характерни за всеки продукт с марка “Смит и Уесън”

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.