Втори пловдивчанин намира куршум в дома си след празничната пукотевица  

03 януари, 2007

26 жители на Пловдивска област са пострадали от пиратки в празничните дни, установи репортерска проверка на Дарик по спешните кабинети. Най-малкият пациент, потърсил помощ с обгаряния, е 8-годишно момче, казаха дежурните лекари от университетската болница “Свети Георги”.

Втори пловдивчанин се е оплакал, че в дома му са попаднал куршум при незаконна стрелба в новогодишната нощ, съобщиха от полицията. Потърпевшият е 76-годишен и живее на ул. “Стефан Стамболов”, в близост до площада на общината, където имаше тържество на открито за посрещането на Новата година. В жилището на стареца е намерен и иззет един куршум, а в стъклото на прозореца на стаята са открити два пробива.

Полицията продължава трети ден да издирва и стрелеца, чиито куршуми жена откри в стая с южно изложение в дома си на ул.”Любен Каравелов” на 1 януари сутринта. Кръга на заподозрените лица е стеснен, обследваме няколко пистолета, заяви пред Дарик областният директор на полицията. Той отрече проверяваното оръжие да е на полицаи или военни, но отказа подробности.

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.