Руска телохранителка загина, бранейки Поршето си  

31 януари, 2008

Най-известната руска телохранителка Анна Логинова загина, след като не успя да спаси собственото си Porsche Cayenne от кражба. Великолепната 29-годишна красавица е починала от раните си, след като се хванала за дръжката на джипа си Кайен и била влачена с висока скорост по улицата. Само миналата година в Москва бяха откраднати 50 Порше-та, едва три от които бяха открити.
„Анна е имала тежки наранявания и е починала на място“, обяви говорител на полицията. Според властите смъртта й не е замисляна предварително, въпреки че Анна е известна с това, че охраняваше богати и изключително популярни руснаци. Тя управляваше агенция за жени телохранители, някои от които са обучавани от бившето КГБ. Служителките й осигуряват охрана на московски милиардери, техните съпруги и любовници. В скорошно интервю Анна подчерта, че тя и останалите жени от агенцията й гарантират по-добра охрана от мъжете бодигардове.
„Смятам, че момичето си е момиче, а не Терминатор“, каза още тя в интервюто.
Анна позира полугола в мъжко списание, за да докаже на всички, че е достатъчно женствена, въпреки че умело борави с оръжия. Анна бе много уважавана за уменията й като бодигард.
„Много хора се отегчават от всичките мъже охранители около тях през цялото време. Плюс това доста ресторанти не допускат охрана вътре. Бодигардовете може да идват от време на време и да проверяват дали всичко е наред, но иначе трябва да стоят в лоби бара“, сподели тя.
„Момичетата телохранители обаче нямат проблеми да влязат в заведението – ще седнат на масата с хората, които охраняват, и никой дори няма да заподозре, че носят оръжие“, обясни още Анна.

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.