Въоръжени!  

24 януари, 2008

Двамата диригенти на националния ни отбор по волейбол – селекционерът Мартин Стоев и капитанът Пламен Константинов вече са въоръжени. Те получиха лично оръжие – пистолет от министъра на вътрешните работи Румен Петков на специална церемония тази сутрин в официалното фоайе на Министерството.
Стоев и Константинов взеха оръжието като приз при специалните номинации във връзка с оказваната помощ от МВР за развитието на елитния спорт и спорта за високи постижения. Преди да получат куфарчето с пистолет, патрони и разрешително, те подписаха инструкциите, а им предстои да ги регистрират. Румен Петков остана изненадан от факта, че Гибона е свързан изкъсо с МВР, тъй като баща му Георги Константинов е полковник, дългогодишен служител и сега пенсионер от МВР.
На събитието присъстваха още Камен Пенков, Весела Лечева, Петър Леков и други, които наградиха с плакети най-добрите спортисти от Министерство на вътрешните работи.
„Не съм по-опасен с оръжие в ръка. Приемам пистолета като една награда. Няма да тръгна да се движа въоръжен. Винаги са приятни такъв тип награди, плюс това моето семейство винаги е присъствало в МВР. Само трябва да регистрирам пистолета. Не бих го използвал, няма да го нося, евентуално само на някое стрелбище”, сподели след церемонията пред Гонг Гибона.

Ало, журналистите... Как са им издали разрешително за оръжието, като още не са го регистрирали...? 8)
Ама нейсе - да не се задълбочаваме.
Да им е честито и със здраве да го ползват!

Впрочем да питам ли пак, поради что гусин министре, се срамиш за заслуги да подаряваш българско оръжие...?

Изпрати публикацията по електронната поща


2 коментара: to “ Въоръжени!

  • Анонимен
    02 февруари, 2008 04:29  

    Ами то си е за срам, да се подари български пищов според мен! "Аркус", с ресурс от 3000 изстрела почти на цената на едно ново ЧЗ 75 или новата изцепка, която можела да стреля с 9х18 и 9х19 едновременно? Или има нещо друго, с което да сме горди и аз не го знам...щото е секретно? Хахаха....

  • Анонимен
    07 април, 2008 12:55  

    това е поредната изцепка на Р.П.този човек см касзва че не му е нужен пистолет а полицаите работят още със стария макаров

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.