Толкова застреляни и нито един осъден! Защо ли?  

10 април, 2008

Всеки ден умират хора, някои от старост, други от болест, трети при инциденти, но има едни, които са насилствено и умишлено убити. Какво се случва с техните души, какво правят техните близки, но най-важното е какво се случва с техните убийци...НЕ всъщност най-лошото е, че нищо не се случва с тях. През ден някой е застрелян, наръган или удушен, но какво от това?!? Неговите близки го погребват и след това трябва да забравят за това, което се е случило, за да не ги сполети и тях съдбата на починалия. Няма никакво възмездие и няма и да има докато мизерните ни управници не спрат да играят порочните си игри с високопоставени личности от подземния свят. Адвокати, писатели, бизнесмени, таксиджии или най-обикновени хорица, всички те са попадали под ударите на унищожителния мафиотски свят. И какво ЗАТВОРИТЕ ни са пълни с наркомани и крадци надребно, кокошкари и .... може би е нормално, но аз не бих могла да го разбера никога.

Убийци, мутри, трафиканти и подобни личности се разхождат безнаказано из улиците. 90 процента от тях живеят доста охолно, карат си хубавите коли, ходят на екзотични места, купуват си красиви и скъпи неща. Разхождат се покрай нашите деца, нищо че са убили с оръжията си хора, които са имали великолепни семейства. И те са тези, които ще страдат докато са живи!

Е.... държавата и нейните закони, убиват баща ти или детето ти, но все едно никога не се е случвало, защото няма наказан, все едно са се самоубили.

ГОСПОДИ защо ме ИЗПЛЮ в тази БЪЛГАРИЯ, за да страдам и аз и децата ми.

Петя Димитрова, presscenter

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.