The dark side: Полицай убит при скандал  

15 ноември, 2005

Николай Тодоров гръмнат в кръчма от приятел в Перник

41-годишният полицай Николай Тодоров беше убит след кръчмарски скандал в Перник. Екшънът се разиграл в неделя вечер в заведението "Тропикана" близо до автогарата в града.
Тодоров, който е надзирател в Софийския централен затвор към Съдебна полиция, отишъл в кафенето заедно с 39-годишния Идаки Николов, който бил охранител. Двамата били стари познати, казаха перничани. Мъжете седнали на масата и си поръчали пиене. Отначало никой не им обърнал внимание, но изведнъж разговорът им станал доста висок. Никой от персонала или клиентите на заведението не разбрал каква е причината за караницата. Пред очите им обаче Идаки Николов извадил пистолет и гръмнал Тодоров почти от упор, казаха от РДВР-Перник.
Надзирателят е улучен от един куршум в корема, който се оказал смъртоносен. Починал още преди да дойдат екипите на "Бърза помощ", а Николов избягал. Полицията го задържа късно след обяд вчера.
Монитор
15.11.05

Отново грубо неспазване на закона и пак ченге намесено в издънката... Предният път полицай пострада докато говореше с бандит тъкмо когато по бандита стряляха килъри.
Бате Бойко уж щеше да чисти първо своята къщичка, ама комай това не се случи. Даже напоследък заради продажни политици и немощно ръководство, роднините на Чората твърдят, че тази къщичка се е превърнала в тотална кочинка.




Охранителят, убил надзирател от Софийския централен затвор, бе освободен под парична гаранция 2 000 лева

Пернишкият окръжен съд освободи под парична гаранция 2 000 лв. 39-годишния охранител Идаки Николов, който в неделя около 22 часа застреля Николай Захариев /41г./ - надзирател в Софийския централен затвор. Това съобщиха от съда.
Извършителят няма опасност да се укрие и е с чисто съдебно минало, са мотивите, послужили на магистратите за налагане на мярката за неотклонение.
Захариев бе прострелян при битов скандал на 13 ноември в кафене "Тропикана" в Перник. Той почина на място от един куршум в областта на корема.
Извършителят бе задържан на следващия ден в София. Полицаите иззеха оръжието на престъплението - законно притежаван пистолет "Берета". Водят се следствени действия за изясняване на мотивите.
actualno.com
17.11.05

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.