Пентагонът планирал да създаде гей-бомба  

13 юни, 2007

През 90-те години Пентагонът е планирал да създаде гей-бомба. Това бе потвърдено от представители на Министерството на отбраната на САЩ, след като обществената организация The Sunshine Project, която се занимава с контрол на разходите и дейността на военните, разкри странен проект за създаване на хормонална бомба.
Химическото оръжие щяло да бъде създадено с цел да превръща противника в хомосексуалист. Така "вражеските" бойци щели да се вълнуват повече от секс един с друг отколкото от бойните действия, съобщава ФактNews, като се позова на Post Chronicle.
Възползвайки се от Закона за свобода на информацията, Едуард Хамънд от The Sunshine Project е успял да получи копие от проекта, който е трябвало да бъде организиран в лабораторията на ВВС в Дейтън, щата Охайо. Лабораторията е поискала 7,5 милиона долара за изследванията.
Предполагаше се, че ще бъде открито химическо вещество, при чието вдишване или попадането му върху кожата войниците ще станат гейове, поясни Хамънд. Лабораторията е предлагала да разработи бомба, съдържаща това вещество, за да сломи военните части на противника, след като войниците започнат да изпитват непреодолимо влечение един към друг, казва той.
В интервю за телевизия KPIX-TV, която е част от групата CBS, представител на Пентагона потвърди, че такова предложение наистина е имало през 1994 г. Той допълни, че Министерството на отбраната сериозно се занимава с търсенето, изследването и разработката на нелетални видове оръжие в подкрепа на нашите войници. Идеята за създаване на гей-бомба е била отхвърлена.

Изпрати публикацията по електронната поща


1 коментара: to “ Пентагонът планирал да създаде гей-бомба

  • Анонимен
    06 август, 2008 18:19  

    Браво! Искам и аз да съм войник и да пуснат тая бомба... И готините войничете да ме притиснат и да ме... скъсат.

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.