Рекордно малък брой фирми участват на ловно-рибарското изложение  

10 септември, 2006

Рекордно малък е броят на фирмите, които тази година предлагат своите продукти предназначени за лов и риболов на откритото в Пето есенно специализирано изложение "Наслука - лов, риболов и спорт", предаде БТА. Изложението се откри в четвъртък и продължи до 10 септември в зала 3 на НДК. Входът е един лев, а работното време е от 8.30 до 18.30 ч. В НДК могат да бъдат открити ловно оръжие, екипировка, риболовни принадлежности и спортни стоки, част от които се предлагат с намаление от 10 на сто.

Участници в изложението казаха, че присъствието в НДК е слабо, защото фирмите са разделени в НДК и в Интер Експо център, където паралелно тече подобен форум. По предварителна заявка общият им брой трябваше да бъде около 30 фирми, предлагащи цялата гама от стоки и принадлежности за лов и риболов.

Сред атракциите на изложението в НДК е нов и неочакван продукт - парфюм с марката на американската оръжейна компания "Смит и Уесън". Парфюмът е в луксозна стъклена опаковка с метални кантове от неръждаема стомана. Това е първият артикул от серията за мъже, произведена преди месец от френската козметична фирма "Парлей козметикс". Цените на луксозните комплекти в махагонови кутии варират от 10 до 200 долара.

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.