Британска баба прогони крадец с нож  

29 юли, 2006

80-годишната Уинфред Хелън извадила по-голямо острие
Британска пенсионерка прогони с дръзка контраатака нахлул в дома є крадец с нож, съобщи информационният сайт Анананова. 80-годишната Уинфред Хелън била сама в къщата си в Ливърпул, когото в дома є проникнал въоръженият с хладно оръжие грабител. След като видяла бандита да тършува из хола є, възрастната дама преценила, че острието на ножа на натрапника не е повече от десетина инча (24 см.). Вместо да се уплаши и да телефонира на полицията, госпожа Хелън се сетила в този момент за една сцена с актьора Пол Хогън от филма "Дънди Крокодила". В нея австралиецът хвали ножа си с култовото изречение: "Това не е нож, ето, това е нож!"
Вдъхновена от любимия си герой храбрата британка се добрала тихо до кухнята и извадила от шкафа с посудата най-големия нож за рязане на месо с дълго 14 инча (около 30 см) острие. С касапския инструмент в ръка Хелън се върнала в хола и се изправила, без да є мигне окото, срещу натрапника. "Попитах крадеца, сочейки оръжието му: "Ти казваш, че това е нож?" После насочих моя кухненски нож към корема му и добавих: "Ето, това е нож!", описва инцидента смелата баба пред репортери от местните медии.
Крадецът толкова се шашнал от дързостта на възрастната дама, че се постарал час по-скоро да се изнесе от дома й. В момента полицията издирва бандита по даденото от Уинфред Хелън словесно описание.

Ето това е предимството да си гледал екшън-филми и да си чел екшън-сайтове като pishtov.com и да не се чувстваш като овца пред ножа на престъпниците. 8)

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.