Пушка ни прави кукла на конци  

05 октомври, 2007

Суперсекретните разработки са по-страшни от атомна бомба
Свалили Чаушеску с психотронно оръжие

Осемдесетте години на миналия век. Лятна привечер в мексиканското селце Ел Туниньо. Повечето местни хора отдъхват след знойния ден. Нищо не смущава монотонността на битието им. Нищо не предвещава, че макар и за кратко, необикновена случка ще наруши спокойния им живот.
Към 19 ч всички, независимо от местонахождението им, запяват популярна песен. И изведнъж вкупом спират в средата на третия й куплет. След десетина минути пак всички започват да плачат. Накрая тъгата отстъпва място на всеобщ истеричен кикот, продължил 5-6 минути.
Обяснението на особеното поведение идва след години: американски учени, чийто лагер е в околностите на Ел Туниньо, изпробвали ново оръжие, което въздейства на човешката психика и поради това се нарича психотронно.

Разработките, свързани с психотронното оръжие, са с гриф "суперсекретно", достъп до тях имат само богоизбрани. "След не повече от 10 години то ще бъде много по-страшно от атомното и ядреното, защото поразява едновременно милиони хора", твърди генерал-майор Борис Ратников от Службата за специална охрана към Mинистерството на вътрешните работи на Руската федерация.
Терминът "психотронно оръжие" не е съвсем правилен, понеже то поразява не само психиката. При него понякога се използва резонансът на честотите на човешките органи. Известно е, че всеки орган трепти по определен начин и ако му се въздейства с неговата честота, се получава резонанс. В резултат от това възниква или остра сърдечна недостатъчност, или възпаление на бъбреците, или увреждане на черния дроб и т.н.
Обикновено
се "обажда" най-слабото място в тялото
Над най-опасното и най-отвратителното средство за масово унищожение се трудят в условия на страхотна конспирация десетки хиляди специалисти. Засега с отлични резултати могат да се похвалят само американците и руснаците. Учените от САЩ претворяват в действителност предимно идеи за влияние чрез хипноза, невролингвистично програмиране, компютърни психотехнологии и биорезонансна стимулация. Руснаците също наблягат най-вече на хипнозата и психотехнологиите. В Северна Корея експериментират върху специални излъчватели, които променят функциите на човешките органи. Японски психолози, психиатри, физици и инженери изследват възможностите за използване на парапсихологични феномени. Горе-долу със същото се занимават френски и английски учени. Целта е "врагът" да се превърне в сбирщина от безволеви и послушни кукли -
изпълнители на чужда воля
Според достоверна информация войската, обградила на 19.08.1991 г. московското здание, където заседава Върховният съвет на Руската федерация, е манипулирана от мощен генератор на електромагнитни вълни, инсталиран на покрива на съседна сграда. Предполага се, че агенти на ЦРУ, дегизирани като дипломати от посолството на САЩ, прихванали злокобното лъчение със специално устройство, информирали когото трябва и генераторът бил унищожен. По всяка вероятност именно тяхната намеса предотвратила планирания суперкървав финал на пуча срещу Михаил Горбачов.
Наскоро британският журналист Дейвид Хачет публикува в сайта psycho.info материал, в който разказва за секретен документ на руска специална служба. В него са описани поразиите, сътворени от генератор на електромагнитно лъчение,
работил с пълна пара
по време на "революцията" в Букурещ през ноември 1989 г., когато падна от власт румънският диктатор Николае Чаушеску. Според Хачет създателите на споменатия уред са руски корифеи на електрониката. Генераторът обработил мозъците на хората от тълпата, вилнееща по улиците на Букурещ, до такава степен, че те изобщо не осъзнавали какво вършат.
Причина за безредиците в Ирак са две устройства, излъчващи електромагнитни вълни с фиксирани честоти, които стимулират определени части от главния мозък, смята френският проф. Натан Мезрахи. "Аз съм специалист по неврофизиология и никак не е трудно да си обясня войнствеността и кръвожадността на мнозина иракчани, те се дължат на целенасоченото електромагнитно въздействие", казва той.
Според руски експерти по социална психология през последните 15 години броят на самолетните катастрофи, които нямат обяснение, които не е трябвало да се случат, се е увеличил. Защо да не предположим, че те са
причинени от устройства
които генерират електромагнитни вълни, питат специалистите. Тези вълни биха блокирали мозъчната дейност на пилотите. По същия начин руските учени тълкуват странното изчезване на кораби и самолети в Бермудския триъгълник. Някой "доброжелател" експериментира за сметка на човечеството, смятат те.
Какво представляват психотронните генератори, как изглеждат? Точен отговор на този въпрос никой не може да даде. "Те може да наподобяват оръдие, пушка, пистолет, антена, ускорител на елементарни частици, спринцовка и дори таблетка, формата им е известна само на конструкторите", разсъждава генерал-майор Ратников. Той предполага, че най-съвременните устройства от този тип вече са базирани и в Космоса.

Зорница ВЕСЕЛИНОВА
standartnews.com

Изпрати публикацията по електронната поща


Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.