Цитат с коментар за един заклещен патрон  

25 февруари, 2009

...В неочаквана драма се превърна тренировка на охранители в зала “Юрий Гагарин” в понеделник по обяд. Двама приятели, служители на ТИМ-Армеец, упражнявали техники, като част от риалити програмата включвала тренировка за бърза стрелба при самоотбрана. При нея двамата охранители заставали един срещу друг - единият хвърлял топка за тенис, а партньорът му трябвало да реагира с изваждане на огнестрелно оръжие от кобура, симулирайки стрелба. За зла участ при една от двойките охранители - 26-годишният Михаил Иванов и Росен Христов, на 30 години, се стигнало до нелеп инцидент. Росен подхвърлил топка към Михаил, но след като той реагирал се оказало, че има заклещен патрон в цевта на законно притежавания от него пистолет...
Умишлено, или не, авторите на текста от в. Позвънете изкарват виновен не стрелеца, а патрона. Заклещен патрон в цевта - тинтири-минтири, забравен е по-вероятното... Ако е знаел, че се е заклещил патрон, защо не го е махнал предварително...?

Изпрати публикацията по електронната поща


3 коментара: to “ Цитат с коментар за един заклещен патрон

  • Radi
    25 февруари, 2009 17:26  

    Невнимание според мене!Лошото е че някои се правят на Хорейшио Кейн от Местопрестъплението ;)

  • Nasko Hristov
    25 февруари, 2009 22:38  

    Никак не искам да пускам постинги в графите 'dark side' и 'резил'. Но на издънките на полицаи и охранители винаги и навсякъде се обръща повече внимание отколкото на гражданите. Може би защото от профи-полицаите (частни и държавни) се иска да бъдат по-добре подготвени и като за пример. Но това не винаги е така.

  • Radi
    25 февруари, 2009 23:56  

    Незнам Наско... имам приятели полицаи ама да дам един за "Пример" ми е малко трудно!Иначе съм ти фен на Блога следя го отдавна ;) Поздрави!

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.