Още един идиот с оръжие  

26 август, 2007

След Аксиния номинирам още една родна "звезда" - блондинката Ан Джи - като кандидат за титлата Идиот с оръжие.

Напълно разбирам, че това са нагласени художествени фотографии (доколко са художествени е друга тема, която аз няма да коментирам), но дори и целта да е фотографията да бъде провокативна, правилата за безопасност изискват спазване от всички, още повече от т.нар. ВИП-личности, които в някаква степен формират масовата култура и трябва да дават пример на останалите в обществото ни.

Подобен е и случаят с оная родна певачка, която на хубавата сръбска песен на Неда Украден е турила не особено интелигентен,
но предизвикателен текст "...бясно карай на червено..." и нашенецът с по-слаб ангел пее с пълно (с водка) гърло тоя рефрен в кръчмата, после се мята на голфа и... броим ежедневно жертвите и се чудим кой подстрекава войната по пътищата.

Тези, които се почувстват обидени и засегнати, или не са съгласни с мнението ми, могат да се оплачат на Максим Стависки.

__________..__________

А ето как го правят грамотните фотографи:

Изпрати публикацията по електронната поща


11 коментара: to “ Още един идиот с оръжие

  • Unknown
    30 август, 2007 16:34  

    Много си прав колега....

  • Анонимен
    21 септември, 2007 16:02  

    тая фотосесия е правена с еърсофт реплики

  • Nasko Hristov
    22 септември, 2007 18:34  

    Дано забележката за еърсофта е за информация, а не за оправдание.
    Защото, ако блондинката направи клип, в който възпява марихуаната - как се отглежда, как се бере, как се обработва, как се пуши с кеф, пак някой ще каже "ама тревата в клипа беше хартиена"...

  • Автора
    08 ноември, 2007 15:53  

    нямам нищо против Ан-жи да ми подържи пищова, но за другото си повече от прав. Да не забрявяме, че това моме се въртеше около Киро-Скалата, културист с комплекси на неосъществен гангстер, и русокоска е чудесно допълнение към него, като една несъстояла се мутреса. Затова и двамата не спират да досаждат със снимки на лимузини, пури, ланци, оръжие и други вещи взети под наем за фотосесиите им.

  • Анонимен
    30 декември, 2007 23:39  

    Вие сте луди.Намерете си приятелки.Ако не правите разлика между кино,клипове,снимки и реалност няма как и децата ви да я правят.Не обвинявайте кинаджии,рапъри и чалгаджии, че снимат сцени с насилие и оръжие, а научете младото поколение да не вярва във всемогъщи гангстери,шерифи и мутри.Сигурен съм, че повечето от вас се изживяват на големи специалисти по оръжие и големи стрелци.Както казах отначало, намерете си гаджета.

  • Анонимен
    06 януари, 2008 10:19  

    i az taka smqtam i na taq tapa putka i sa otdelili 4 stranici v GUNSbg samo sa gi pohabili

  • Анонимен
    06 януари, 2008 15:22  

    Това за приятелките не беше много на място. :(
    Носещите оръжие, които имат отговорно отношение към него отдавна сме над 18 години, а приятелки си търсехме много преди това. Така че нямаме комплекси на тая тема.
    Въпросът тук е добре поставен - да се обърне внимание на несериозното и безотговорно поведение към оръжието. Киното си е кино, но и то трябва да възпитава.

  • Анонимен
    24 януари, 2008 17:28  

    Мисля че колегата Киряков много точно заваршва на края "Киното си е кино, но и то трябва да възпитава."Мисля че киното вазпитава малко повече и влияе малко повече отколкото "семейството".

  • Анонимен
    05 февруари, 2008 17:03  

    Това за горските и полицаите е адски право не може разни мангали да им взема ъкъла от бой после разни там правозащитници да казват че виждате ли гадните мангали били тормозени трябва да ги стрелят не да им се молят да не крадат и да ги оправдават че имали много деца като не могат да ги гледат да не ги правт

  • Анонимен
    12 септември, 2008 20:42  

    Докато политиката на държавата е да бъдат тъпкани правораздавателните органи не очаквайте ред .

  • Анонимен
    18 септември, 2008 21:28  

    Който си е правил деца , да ги гледа!За моите не получавам и лев , а държавата инвестира в боклук!Хранете мангалите , размножавайте ги и се чудете защо държавата обеднява!Веднъж данокоплатеца ги отглежда , в следващия момент те го крадът , правосъдието не взема мерки защото са от малцинството и ще ги обвинят в не знам и аз какво ...!Ами да си ги вземе ЕС и да си ги гледа там!Я проучете как са циганите в Италия!И до кога ще слугуваме на тия паразити?Защо все те са онеправдани и неграмотни?В РБ има арменци , евреи и т.н-те как се ограмотяват и кой плаща за това????

Обектите на авторски права се ползват тук с разяснителна и учебна цел, обзор или като цитати при критика или коментар.
Всички преводи и неподписани отдолу вляво текстове са собственост на Hacko.
Pishtov.com и Pishtov.blogspot.com не реализират приходи от дейността си. Credits: Amanda, Oleg Volk.